Condiții de utilizare

Bine aţi venit pe această pagină!

Apreciem faptul că veți citi cu atenţie conținutul prezentei pagini înainte de a utiliza conţinutul site-ului.
Vizitarea şi utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare și sunt condiţionate de acceptarea acestor condiţii de utilizare.

Simplul fapt al accesării site-ului, reprezentă acordul de voinţă dintre dumneavoastră şi noi în legătură cu utilizarea site-ului, cu privire la aceste condiții.

Aceste condiţii de utilizare se pot modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniţi pe această pagină de fiecare dată când utilizaţi site-ul. Vă mulţumim.

Acest site este un site de prezentare pentru produsele și serviciile pe care noi le oferim, în încercarea de a satisface interesele  și de a fi utili pentru dumneavoastră. Dorim să vă oferim cele mai bune servicii cu putinţă.

Acest site nu este ceva perpetuu, astfel încât se poate închide oricând (independent de voința noastră sau în acord cu aceasta). 
Acest site este un site de prezentare a produselor și serviciilor pe care noi le punem la dispoziția dumneavoastră, nu presupune luarea unor decizii sau încheierea unui contract. Pentru luarea unor decizii sau încheierea unui contract trebuie să apelaţi la profesionişti (pagina de contact).

Imaginile prezente pe site au caracter exemplificativ. În cazul apar detalii greșite cu privire la unele produse sau prețurile acestora, https://printezz.ro/ îsi rezerva dreptul de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Orice încercare de a accesa, modifica, vătăma, afecta buna funcționare, șterge (conținutul) prezentului site https://printezz.ro/, va fi considerată tentativă de fraudare a site-ului și va atrage punerea în mișcare a urmăririi penale împotriva aceluia/acelora care a/au încercat a săvârși acest fapt. 

Orice litigiu între dumneavoastră şi noi este de dorit a fi soluţionat pe cale amiabilă, pe cât posibil, în termen de 30 zile de la ivire. Dacă litigiul nu s-a putut soluţiona pe cale amiabilă în termenul menţionat anterior, competența revine instanțelor de judecată competente din România.

Pentru orice neclarităţi, nelămuriri, observaţii şi sugestii, precum şi pentru sesizarea oricăror nereguli legate de funcţionarea secţiunilor, vă rugăm să ne contactaţi imediat, folosind pagina de contact.

Despre felul în care utilizăm datele cu caracter personal și alte informații în legătura cu drepturile dumneavoastră, vă rugăm să lecturați pagina Protecția datelor cu caracter personal.

Vă rugăm să consultați și politica de cookies.

* ultima actualizare a prezentei pagini: 10 august 2021